Contact

Op zoek naar een freelance online marketing specialist? En kan jouw organisatie wel wat ondersteuning gebruiken met SEO, SEA, social media marketing of content marketing? Ik help je graag verder! Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Graag tot ziens!

Contact
Naam(Vereist)

Werkwijze

Allereerst is het natuurlijk fijn om vooraf kennis met elkaar te maken. Als er een klik is kunnen we de volgende stappen zetten richting een langdurige samenwerking. Op basis van ons gesprek ga ik aan de slag met een voorstel waarin ik alle doelen, wensen en ambities op papier zet.

Om een passende offerte uit te brengen voer ik standaard een gratis marketinganalyse uit. Op die manier kan ik bepalen waar de kansen liggen voor de organisatie, zodat we de online groeiambities op de juiste manier weten te realiseren.

Om de organisatie online succesvol te maken is er een krachtige online marketingstrategie nodig. Een plan met wat we willen bereiken en hoe we dit gaan aanpakken. In samenwerking ontwikkelen we de juiste strategie om online succes te behalen.

De analyse en marketingstrategie bepalen de juiste aanpak voor de uitvoering van de online marketingactiviteiten. Voor je het weet behaalt jouw organisatie goede online resultaten en worden de groeiambities werkelijkheid.

e-mail marketing

Samenwerken met Elke Media

Als freelance online marketeer help ik jouw organisatie meer online business te creëren. Ik ondersteun daar waar nodig en in samenwerking werken we aan de zichtbaarheid van de organisatie. Gedurende onze samenwerking kun je mij zien als een online marketing partner, die fungeert als collega op afstand

Door onze krachten te bundelen kunnen we beiden doen waar we goed in zijn en de online marketing activiteiten naar een hoger niveau tillen. Met één doel voor ogen: het realiseren van de groeiambities.

contact