TTR-Elkemedia-37 (Large)

Elke Media

Aangenaam! Mijn naam is Elke Folkersma en sinds juli 2021 mag ik mijn passie voor online marketing en het ondernemerschap met elkaar combineren.

Van jongs af aan wist ik al dat ik later mijn eigen bedrijf wilde starten. Natuurlijk niet zo gek als je uit een ondernemersgezin komt. De keuze om een ondernemingsopleiding te volgen was dan ook snel gemaakt. Mijn vervolgkeuze voor de opleiding Commerciële Economie sloot hier naadloos op aan. Tijdens deze opleiding heb ik ook mijn passie voor online marketing ontwikkeld. 

Als freelancer wil ik deze passie graag met organisaties delen. Ik wil ze meenemen in de online wereld vol kansen en mogelijkheden. En op de juiste manier adviseren en ondersteunen. Dat is waar ik energie van krijg en voor mij de ideale manier om mijn twee passies met elkaar te combineren. 

 

Meer over mij

  • Als ik niet aan het werk ben, ben ik hoogstwaarschijnlijk te vinden in de sportschool of een frisse neus aan het halen.
  • Als freelancer werk ik voornamelijk thuis, maar gelukkig heb ik een hele leuke collega: mijn Golden Retriever puppy, Maat. 
  • Ik ben graag aan het bakken: cake, taart, boterkoek, chocolade. Als het maar zoetigheid is! 
  • Ik ben fan van de kleur rood, maar dat was je vast nog niet opgevallen.
  • En ik ben gek op bloemen, vooral op de lelie. 
Wil je liever echt kennismaken met mij? Dat kan!

Ervaringen Elke

Ruim vier jaar ben ik werkzaam geweest als allround online marketeer in de zakelijke dienstverlening. Hier heb ik ervaring opgedaan in zowel de B2B als B2C markt en heb ik kennis mogen maken met alle aspecten van de (online) marketing. Per 1 juli 2021 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf om als freelance online marketeer organisaties te ondersteunen met hun online marketing activiteiten.

Ik ondersteun organisaties daar waar nodig en neem ze graag mee in de online wereld vol kansen en mogelijkheden. Zodat we samen kunnen werken aan de zichtbaarheid én vindbaarheid van jouw bedrijf. En het allerbelangrijkste: het realiseren van de groeiambities. Daar krijg ik energie van!

contentmarketing

Op zoek naar een online marketing specialist?

Als freelance online marketeer help ik organisaties met hun online marketing vraagstukken. Van strategie tot implementatie en optimalisatie. 

Met mijn kennis van verschillende online marketingkanalen en ervaring als allround online marketeer help ik jouw bedrijf verder groeien. Samen kijken we naar de huidige marketingkanalen, de resultaten en gaan we aan de slag met het realiseren van jullie groeiambities. 

Heeft jouw organisatie ondersteuning nodig en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?