Contentmarketing

contentmarketing

Hoe contentmarketing jouw organisatie verder kan helpen

Contentmarketing is een effectieve manier om het verhaal van jouw organisatie te vertellen. Het biedt vele mogelijkheden om jouw merk te laden en ‘top of mind’ te maken. Met contentmarketing werk je aan je zichtbaarheid, verhoog je jouw merkbekendheid en stimuleer je potentiële klanten tot aankopen. Hoe relevanter de content voor jouw doelgroep is, hoe beter het aanslaat. Dit geldt niet alleen voor social media kanalen, maar ook voor Google. 

Hoe je contentmarketing in kunt zetten

Het schrijven van goede content vormt een hele goede basis voor jouw online marketing strategie. Je schrijft content om potentiële klanten kennis te laten maken met jouw merk middels authentieke verhalen, inspirerende video’s of aansprekende social posts. Of denk ook eens aan een online whitepapers of informatieve blogs die jarenlang bruikbaar zijn. Ook kun je jouw potentiële klanten templates of presentaties laten downloaden, of ergens voor laten inschrijven. Op die manier kun je gemakkelijk leads genereren met contentmarketing.

contentmarketing

Wat kan elke media voor jouw sea strategie betekenen?

Als freelance online marketeer help ik jouw organisatie met online marketing vraagstukken. Van strategie tot implementatie en optimalisatie. 

Met mijn kennis van verschillende online marketingkanalen en ervaring als allround online marketeer help ik jouw bedrijf verder groeien. Samen kijken we naar de huidige marketingkanalen, de resultaten en gaan we aan de slag met het realiseren van jullie groeiambities. 

Werkwijze

e-mail marketting

Analyse

Om een passende offerte uit te brengen voer ik standaard een gratis marketinganalyse uit. Op die manier kan ik bepalen waar de kansen liggen voor jouw organisatie, zodat we jullie online groeiambities op de juiste manier weten te realiseren.

Strategie

Om jouw organisatie online succesvol te maken is er een krachtige online marketingstrategie nodig. Een plan met wat we willen bereiken en hoe we dit gaan aanpakken. In samenwerking ontwikkelen we de juiste strategie om online succes te behalen.

contentmarketing

Aanpak

De analyse en marketingstrategie bepalen de juiste aanpak voor de uitvoering van de online marketingactiviteiten. Voor je het weet behaalt jouw organisatie goede online resultaten en worden de groeiambities werkelijkheid.

Voordelen van elke media