zoekmachine adverteren

TTR-Elkemedia-25kleinformaat

Hoe adverteren in Google jouw organisatie kan helpen

Adverteren in Google zorgt voor een betere vindbaarheid in de betaalde zoekresultaten van de grootste zoekmachine ter wereld: Google. Het adverteren in Google staat ook wel beter bekend als Search Engine Advertising (SEA). 

In Google worden de meest waardevolle en relevante zoekresultaten weergegeven. Hoe uiteenlopend deze opdrachten ook zijn, een persoon krijgt altijd geschikte resultaten te zien. Met het adverteren in Google creëer je de mogelijkheid om klaar te staan voor potentiële klanten wanneer zij een aankoop overwegen of zoekende zijn naar de juiste diensten. Door advertenties in te richten op de zoekwoorden die bij deze fase van de klantreis horen ben je op het juiste moment vindbaar.

Hoe adverteren in google precies werkt

Met zoekmachine adverteren maak je betaalde reclame voor je producten of diensten in zoekmachines als Google. De advertenties richt je op bepaalde zoekwoorden die jouw doelgroep vaak gebruikt. Wanneer zij deze woorden invullen in Google zal jouw advertentie verschijnen. Veelal boven de organische zoekresultaten of net onder deze resultaten. 

Deze advertenties zorgen ervoor dat je beter gevonden wordt op woorden die heel relevant zijn voor jouw organisatie. Je vergroot hiermee niet alleen je relevantie, maar ook de vindbaarheid. Zo krijg je meer bezoekers en potentiële klanten op je website.

adverteren in google

Wat kan elke media voor jouw sea strategie betekenen?

Als freelance online marketeer help ik jouw organisatie met online marketing vraagstukken. Van strategie tot implementatie en optimalisatie. 

Met mijn kennis van verschillende online marketingkanalen en ervaring als allround online marketeer help ik jouw bedrijf verder groeien. Samen kijken we naar de huidige marketingkanalen, de resultaten en gaan we aan de slag met het realiseren van jullie groeiambities.