Op zoek naar een freelance social media marketeer?

Gevonden! Als freelancer help ik veelbelovende start-ups tot middelgrote organisaties met diverse online marketing vraagstukken.

Samenwerken? Zij gingen je voor:

freelance content marketeer

Social media marketing

Samenwerken met een freelance social media marketeer?

Online marketing is een breed begrip en omvat tegenwoordig veel verschillende expertises. Denk aan contentmarketing, social media marketing, zoekmachineoptimalisatie of het adverteren in Google. 

Het is belangrijk dat je al deze online marketing kanalen goed op elkaar laat aansluiten. Met een juiste aanpak kun je jouw online vindbaarheid verbeteren, meer bezoekers op je website ontvangen en het aantal conversies verhogen.

Met mijn specialistische kennis van deze kanalen en ervaringen help ik jouw organisatie graag verder groeien. 

Werkwijze

Hoe ga ik te werk als freelance social media marketeer?

Allereerst is het natuurlijk fijn om vooraf kennis met elkaar te maken. Als er een klik is kunnen we de volgende stappen zetten richting een langdurige samenwerking. Op basis van ons gesprek ga ik aan de slag met een voorstel waarin ik alle doelen, wensen en ambities op papier zet.

Om een passende offerte uit te brengen voer ik standaard een gratis marketinganalyse uit. Op die manier kan ik bepalen waar de kansen liggen voor de organisatie, zodat we de online groeiambities op de juiste manier weten te realiseren.

Om de organisatie online succesvol te maken is er een krachtige online marketingstrategie nodig. Een plan met wat we willen bereiken en hoe we dit gaan aanpakken. In samenwerking ontwikkelen we de juiste strategie om online succes te behalen.

De analyse en marketingstrategie bepalen de juiste aanpak voor de uitvoering van de online marketingactiviteiten. Voor je het weet behaalt jouw organisatie goede online resultaten en worden de groeiambities werkelijkheid.

werkwijze freelance online marketeer
freelance online marketeer

Even voorstellen

Mijn naam is Elke Folkersma, freelance online marketeer

Aangenaam! Mijn naam is Elke Folkersma. Als freelance online marketeer help ik veelbelovende start-ups tot aan middelgrote organisaties met diverse online marketing vraagstukken. 

Met mijn kennis van verschillende online marketingkanalen en ervaring als allround online marketeer help ik jouw bedrijf verder groeien. Samen kijken we naar de huidige marketingkanalen, de resultaten en gaan we aan de slag met het realiseren van jullie groeiambities. 

Heeft jouw organisatie ondersteuning nodig en ben je op zoek naar een freelance online marketing specialist? Laten we eens kennismaken, ik adviseer je graag!

Online marketing diensten

Expertises

Zoekmachine optimalisatie

Om organisch beter vindbaar te worden in zoekmachines en meer verkeer naar je website te trekken.

Zoekmachine adverteren

Om direct zichtbaar te worden in zoekmachines en op het juiste moment in te spelen om de zoekvraag.

Social media marketing

Om merkbekendheid en vertrouwen te creëren of om meer potentiële klanten te bereiken met social advertising.

Content marketing

Om naamsbekendheid te creëren, top-of-mind te blijven bij de doelgroep en voorzien in hun informatiebehoefte.

Voordelen van een freelancer

Waarom een freelance online marketeer inschakelen?

Als freelance online marketeer ondersteun ik de organisatie daar waar nodig. Gedurende onze samenwerking kun je mij zien als een online marketing partner, die fungeert als collega op afstand

Door onze krachten te bundelen kunnen we beiden doen waar we goed in zijn en de online marketing activiteiten naar een hoger niveau tillen. Met één doel voor ogen: het realiseren van de groeiambities.

wat betekent seo

Laatste blogs

wat is content marketing
Elke

Wat is content marketing?

Content marketing wint in de marketing wereld steeds meer populariteit. Anno 2022 is het schrijven van content onmisbaar voor een goede marketingstrategie. Niet zo gek,

Lees meer »
wat betekent seo
Elke

Wat betekent SEO?

Wat is SEO en wat betekent het? SEO staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands vertaalt betekent het zoekmachineoptimalisatie. Een term uit de online

Lees meer »